Türk Standartları Enstitüsü Laboratuvar Hizmetleri Hakkında

Türk Standartları Enstitüsü Laboratuvar Hizmetleri Hakkında13 Kasım 2019 Çarşamba 14:30

TSE Konya Bölge Koordinatörlüğü bünyesinde laboratuvarlar kurulması düşünülmektedir.

TSE Konya Bölge Koordinatörlüğünden; İşverenler için

Maliyet azaltıcı ve Zaman kazandırıcı

Büyük Yatırım Planı!

Yurt içi ve yurt dışı yaptırmakta olduğunuz test ve analizlerin Konya’ da yapılmasını ister misiniz?

Ekte bulunan formu doldurmak sureti ile bu hizmetlerin  Konya’da gerçekleştirilmesine katkıda bulunabilirsiniz.!!!

Sayın Üyemiz

Türk Standartları Enstitüsü tarafından, Konya’da konuşlandırılmak üzere ve başta Konya olmak üzere, bölgemize ve tüm yurda hizmet vermesi amacıyla TSE Konya Bölge Koordinatörlüğü bünyesinde laboratuvar(lar) kurulması düşünülmektedir. Kurulması gereken laboratuvar(lar)ın kapsamının, iştigal konusunun ve tüm paydaşlarına sağlayacağı katma değerin belirlenmesi adına bir araştırma başlatılmıştır.

Bu araştırma kapsamında, paydaşlarının ihtiyaç ve beklentileri ile değerli görüşleri TSE kurumu için çok büyük önem arz etmektedir. Duyuru ekinde bulunan formun doldurulması ve yine ekteki tablonun altında yer alan iletişim bilgileri aracılığı ile TSE yetkililerine gönderilmesi gerekmektedir.

Üyelerimizin bilgilerine saygılarımızla sunarız.

EKLER:

EK-1 : Form