TÜRK KIZILAYI Suriye İnsani Yardım Kampanyası

TÜRK KIZILAYI Suriye İnsani Yardım Kampanyası14 Kasım 2017 Salı 11:11

Türk Kızılayı tarafından başlatılan “Suriye İnsani Yardım” kampanyası düzenlenmektedir.

Sayın Üyemiz,

Suriye toprakları içerisinde 2011 yılında başlayan iç savaş sebebiyle çok sayıda insan; yerlerinden edilmiş, sevdiklerinden ayrı kalmış ve zorlu yaşam koşulları içinde yaşamak zorunda bırakılmıştır. Siz yardımseverler sayesinde, Türk Kızılayı’ na emanet edilen bağışlar, binlerce ihtiyaç sahibine doğru zamanda ve doğru yerde ulaştırılarak onların acılarına bir nebze de olsa ilaç olmaktadır.

Türk Kızılayı tarafından başlatılan “Suriye İnsani Yardım” kampanyası kapsamında acil ihtiyaç duyulan malzeme listesi ve Türk Kızılayı hesap numarası aşağıda sunulmuştur.

Türk Kızılayı’ nın  Suriye İnsani Yardım  Kampanyasına desteklerinizi bekleriz.

Saygılarımızla,

SURİYE İNSANİ YARDIM KAMPANYASI İHTİYAÇ MALZEMESİ LİSTESİ

1-Konserve (Hazır, Hızlı Tüketilen Gıdalar)

2-Mevlana Şekeri (Özellikle Çocuklar Tarafından Tercih Edilmektedir.), Kek, Bisküvi