Konya-1 °C

Türk Eximbank'a Yapılan Kredi Başvurularında Aracılık Etmek İsteyen Kişilere Dikkat Edilmesi Hk01 Ağustos 2017 Salı 11:38

Sayın Üyemiz,

Türkiye İhracat Kredi Bankası A.Ş. (Türk Eximbank)'den alınan ilgili yazıda; son günlerde EXİMBANK  kredi başvurusunda bulunan firmalara yardımcı olmak bahanesi ile haksız menfaat sağlamak isteyen kişilerin olduğu duyumları alındığı bildirilmektedir.

İhracatçı firmalarımızın bu kişilere kesinlikle itibar etmemelerini gerektiğini, konu ile ilgili Türk Eximbank tarafından hazırlanan duyuru ekte yer almaktadır.

Bilgilerinize.

EK: Türk Eximbank Duyurusu