TÜRK-ALMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI - TİCARİ İŞBİRLİĞİ İLANI

TÜRK-ALMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI - TİCARİ İŞBİRLİĞİ İLANI 05 Eylül 2016 Pazartesi 13:45

TD-IHK bünyesindeki, Ticaret ve Sanayi Odaları ile Borsaları üyelerinin sektörel iş ortakları bulmalarını ve iki ülkede de sahip olduğu ticari aktörler ağından faydalanmalarını mümkün kılmaktadır.

İlgi: Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası 'nın 24.08.2016 tarihli yazısı.

Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası'ndan gelen yazıda, iki Ülke arasındaki ekonomik, ticari ilişkilerin derinleşmesi ve karşılıklı fayda sağlamanın önemine inanan bir kurum olarak üyelerini desteklemek ve onların ticari faaliyetlerini arttırmak için kolaylıklar sunmayı istedikleri belirtilmiştir.

Bu amaçla TD-IHK bünyesindeki, Ticaret ve Sanayi Odaları ile Borsaları üyelerine 6 ay boyunca, ücret ödemelerine gerek kalmadan ticari iş birliği taleplerini her iki dilde de sayfalarında ilan edeceklerini ve bu sayede potansiyel ticari iş birlikçileriyle iletişime geçmeleri için imkan sağlayacağını dile getirmişlerdir.

Aşağıda bulunun başvuru formunun doldurularak gönderilmesi durumunda ticari iş birliği ilanlarının en kısa sürede sayfalarında ücretsiz yayınlanacağı bildirmiştir.

Üyelerimiz ekteki başvuru formunu n.koyuncu@kto.org.tr adresine göndererek odamız aracılığı ile başvuruda bulunabilirler.

Başvuru formu için tıklayınız.