TÜBİTAK 1702 Patent Tabanlı Teknoloji Transferi Destekleme Çağrısı

TÜBİTAK 1702 Patent Tabanlı Teknoloji Transferi Destekleme Çağrısı05 Şubat 2021 Cuma 16:39

TÜBİTAK tarafından 1702 Patent Tabanlı Teknoloji Transferi Destekleme Çağrısı açılmıştır.

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda, TÜBİTAK tarafından üniversitelerde, araştırma kurumlarında ve Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde geliştirilen patentli teknolojilerin sanayiye aktarılmasını sağlamak için Yenilik Destek Programı kapsamında açılan 1702 Patent Tabanlı Teknoloji Transferi Destekleme Çağrısı hakkında detaylı bilgi iletilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

EK: TÜBİTAK Çağrısı