TSK Akıllı Kimlik Kartı - Kurumsal İndirim Uygulaması Hk.

TSK Akıllı Kimlik Kartı - Kurumsal  İndirim Uygulaması Hk.12 Ocak 2016 Salı 15:12

“Kurumsal İndirim Uygulamasına” dahil olmak isteyen üyelerimizin dikkatine

TSK Akıllı Kimlik kartı hak sahibi emekli ve görevdeki TSK personeli, aileleri ile şehit yakınları ve gazilerin yaşam kalitesinin artırılmasına yönelik olarak yürütülen “Kurumsal  İndirim Uygulaması”, Türkiye genelinde uygulanmaya başlanmıştır.

Bu Kapsamda; Konya Garnizonu için “Kurumsal  İndirim Uygulamasına” dahil olmak isteyen saygın ve kaliteli hizmet veren kurum/kuruluşların güncel fiyat listeleri ile karşılaştırmalı indirim fiyatlarını, indirim süreleri ile iletişim bilgilerinin 3’üncü Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanlığından Hv.Per.Bnb. Tamer SÖĞÜTLÜ’ye bildirmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.