TSE BAŞKANLIĞI İLE KONYA TİCARET ODASI BAŞKANLIĞI ARASINDA 12 HAZİRAN 2013 TARİHİNDE İMZALANAN PROTOKOL GEREĞİNCE17 Haziran 2013 Pazartesi 13:30

TSE-TÜRK STANDARTLARI ENSTİTÜSÜ’NDEN KALİBRASYON, MUAYENE VE DENEY ÜCRETLERİNDE ÜYELERİMİZE DAHA UCUZ HİZMETLER

Türk Standartları Enstitüsü tarafından;  Konya  Ticaret Odası Üyelerine  Deney ve Kalibrasyon Merkez Başkanlığı’nın  www.tse.org.tr web adresinde yayımlanan yürürlükteki  ücret yönergesi, Deney ve Kalibrasyon Merkez Başkanlığı’nın  yürürlükteki KALİBRASYON, MUAYENE VE DENEY  ücret çizelgesinde  belirtilen ücretler üzerinden aşağıdaki  İNDİRİM oranları uygulanacaktır.

1-) TSE Belgesi olmayan Konya Ticaret Odası üyelerine kalibrasyon hizmetlerinde %30,  kalibrasyon eğitim hizmetlerinde ise %20 indirim uygulanacaktır.

2-) TSE Belgesi olan Konya Ticaret Odası üyelerine kalibrasyon hizmetlerinde %40, kalibrasyon eğitim hizmetlerinde ise %30 indirim uygulanacaktır.

3-)TSE’den Özel Amaçlı Muayene ve Deney yaptıracak Konya Ticaret Odası üyelerine muayene ve deney hizmetlerinde  %15 indirim uygulanacaktır.

Bilgilerinize arz ve rica ederiz.