TRENDYOL'DA İŞİNİ BÜYÜT KOBİ DESTEK PROGRAMI HAKKINDA

TRENDYOL'DA İŞİNİ BÜYÜT KOBİ DESTEK PROGRAMI HAKKINDA14 Temmuz 2020 Salı 16:37

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Trendyol işbirliğinde, "Trendyol'da İşini Büyüt KOBİ Destek Programı" başlatılmıştır. Programın amacı, Oda ve Borsalarımıza üye kuruluşların Trendyol'da avantajlı koşullarda kendi bünyelerindeki veya üretimini yaptıkları mallarının satışa başlamasını sağlamaktır. Program kapsamında üyelerimizin, ürettiği veya satışını düşündükleri malları Trendyol üzerinden komisyonsuz satabilecektir.

Ürünlerinizi Trendyol'da milyonlarca müşteriye ulaştırmanızı sağlayacak destek programıyla ilgili bilmeniz ve başvurmak için yapmanız gerekenleri aşağıda bulabilirsiniz.

Destek programında neler var?

• Satışa başladıktan sonraki ilk bir ay boyunca, brüt 30.000 TL'ye kadar yaptığınız satışlardan komisyon alınmayacak.
  • Tüm ürün gruplarında 4 Ağustos'a kadar yapılan tüm satışlarda ödeme vadesi 14 gün olacak.
  • Trendyol üzerinden satış arttırmanın püf noktalarının anlatılacağı ücretsiz eğitimler verilecek.

Neden başvurmalısınız?

• Her gün 15 milyon kişinin ziyaret ettiği ve 18 milyon aktif müşterinin yer aldığı Trendyol'da avantajlı koşullarda satışa başlamak için başvurmalısınız.

Nasıl başvurabilirim?

• Destekten faydalanmak için 8 Temmuz- 24 Temmuz tarihleri arasında başvuru formunu doldurmalısınız.
  • Formda "Referans Kodu" alanına 00-00-081 yazılması gerekmektedir. Referans kodunu girmeyen firmalarımız destekten faydalanamayacaktır.

Kimler faydalanabilir?

• Trendyol'dan daha önce satış yapmamış firmalar destekten faydalanabilirler.
  • Belirtilen tarihler arasında başvurup, başvuru tarihinden sonraki 3 ay içinde ürünlerini satışa çıkarmayan firmalarımız "Trendyol ile İşini Büyüt" Kobi Destek Programı'ndan yararlanamayacaktır.

Eğitimlere nasıl katılabilirim?

• Eğitimlerde e-ticaret ekosistemi, Trendyol'un tedarikçilerine sağladığı faydalar ve   destek programına nasıl başvurulacağı anlatılacaktır.
  • Eğitim takvimini ve kayıt linklerini aşağıda bulabilirsiniz.

Trendyol ile E-ticarete Merhaba - 13 Temmuz 2020 Pazartesi - 15.00

Trendyol ile E-ticarete Merhaba - 17 Temmuz 2020 Cuma - 10.30

Trendyol ile E-ticarete Merhaba - 20 Temmuz 2020 Pazartesi - 15.00

Trendyol ile E-ticarete Merhaba - 22 Temmuz 2020 Çarşamba - 15.00

Sorularınız için 0850 258 58 00 ile 0850 302 28 46 numaralı satıcı destek hattını arayabilir, linkteki sunumdan başvuru adımlarına erişebilir ve tobb@trendyol.com adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Bilgilerinize rica ederiz.

Saygılarımızla;