BASIN ODASI

Torku Selçuk Üniversitesi'nden Ziyaret

Torku Selçuk Üniversitesi'nden Ziyaret24 Eylül 2013 Salı 09:43

Torku Selçuk Üniversitesi Basketbol takımı yöneticileri KTO Başkanı Selçuk Öztürk’ü ziyaret etti.

KTO Başkanı Selçuk Öztürk, Konya temsilcisinin bu yıl BEKO Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olmasından dolayı mutluluk duyduklarını ifade ederek “Torku Selçuk Üniversitesi Basketbol takımı üç yıldır Beko Basketbol Ligi’ne katılmayı son maçlarda şanssız bir şekilde kaybetmekteydi. Final oynadığı maçlarda son anda kaçırdığı fırsatı bu sezon yakalayan takımımızın başarılı olacağına inanıyoruz. 2013 – 2014 sezonunda hem basketbolda hem de futbolda temsilcilerimiz hak ettikleri liglerde yer alacaklar. Şehrimizin tanıtımı açısından son derece önemli bir gelişmedir. Ayrıca ulaşım imkânlarını zenginleştiren Konya’ya futbol ve basketbol severlerin ziyaretleri artacaktır. Bu da gelecek dönemlerde spor organizasyonlarının şehrimizde düzenlenmesine imkân sağlayacaktır. Torku Selçuk Üniversitesi Basketbol takımı yöneticilerine yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretin ardından Torku Selçuk Üniversitesi yöneticileri KTO Başkanı Selçuk Öztürk’e günün anısına bir plaket takdim ettiler.

basket1.JPG