TOBBUYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi

TOBBUYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi08 Eylül 2021 Çarşamba 15:01

TOBB’ dan Odamıza intikal eden yazıda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği girişimiyle TOBBUYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi 11.03.2021’de açılmış ve resmi faaliyetlerine başladığı bildirilmektedir.

Bu kapsamda TOBBUYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi;

1. Arabuluculuk Hizmeti
  2. Çevrimiçi (Online) Arabuluculuk Hizmeti
  3. TOBB Tahkim işbirliği ile Tahkim ve Hizmeti
  4. MED-ARB Hizmeti
  5. Müzakere Hizmeti
  6. Uyuşmazlık Analizleri Hizmetleri
  7. Eğitim & Sertifika Hizmetleri

Olmak üzere 7 alanda faaliyet göstermektedir.

TOBBUYUM, ticari uyuşmazlıklarda 30 Odanın bünyesinde kurulan Arabuluculuk ve Tahkim Merkezleri ile üyelerimize alternatif uyuşmazlık çözüm yöntemleri sunma konusunda işbirliği yapılmaktadır.

Bilgilerinize sunulur.