TOBB’dan Rusya İletişim Ve Koordinasyon Masası

TOBB’dan  Rusya İletişim Ve Koordinasyon Masası 02 Aralık 2015 Çarşamba 10:17

TOBB Rusya İletişim ve Koordinasyon Masası irtibat bilgileri;E-posta: rusyamasasi@tobb.org.trFaks: 0312-218 22 09 - 0212-924 39 79

Sayın Üyemiz,

Türk iş adamlarının son günlerde Rusya’da yaşadıkları sıkıntıların ilk elden öğrenilmesi ve yetkili makamlar nezdinde çözüm bulunabilmesi için TOBB bünyesinde ‘’Rusya İletişim ve Koordinasyon Masası’’ kurulmuştur. Rusya ile ilişkilerinde sıkıntı yaşayan işadamlarımız, aşağıda belirtilen faks numaralarını veya e-posta adresini kullanarak, yaşadıkları problemleri iletebilecekler. Burada toplanacak bilgiler hızlı bir şekilde ilgili kamu kurum ve kuruluşlarına iletilecek ve bunlara çözüm aranması sağlanacaktır.

Bu kapsamda, ticaret, lojistik, enerji, bankacılık, turizm, müteahhitlik, karşılıklı yatırımlar gibi çok çeşitli alanlarda birbirini tamamlayan iki önemli ülkenin işadamlarının olumsuz etkilenmemesini temenni etmektedir.

TOBB Rusya İletişim ve Koordinasyon Masası irtibat bilgileri;
E-posta: rusyamasasi@tobb.org.tr