Konya-1 °C

tobb_konya_kadin.jpgtobb-konya.jpg

TOBB KONYA İL KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULLARI

SEÇİMLERİ

TOBB Konya İl Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB Konya İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri; 27 Şubat 2019 Çarşamba günü 10.00-16.00 saatleri arasında Odamızda gerçekleştirilecektir.

Odamız Meclis Üye sayısı 146 kişi olması sebebi ile Odamız TOBB Konya İl Kadın Girişimciler Kurulunda ve TOBB Konya İl Genç Girişimciler Kurulunda ayrı ayrı 146 kişi ile temsil edecektir.

İl Kurulu’na üye olacak Kadın ve Genç Girişimcilerin aşağıda sayılan özellikleri taşımaları gerekmektedir:

• Konya Ticaret Odası üyesi, Ticaret Siciline kayıtlı, gerçek kişi tacir veya tüzel kişilerin ortağı, yönetim kurulu üyesi, yöneticisi, genel müdürü veya murahhas azası olması gerekmektedir.
  • İlde bulunan bir fakülte, yüksekokul ya da enstitüde, girişimcilik konusunda çalışmalar yürüten üniversite öğrencileri, öğretim görevlileri veya öğretim üyeleri ile toplum nezdinde saygınlık uyandıran diğer gerçek kişiler de İl Kurul Üyesi olarak belirlenebilir.
  • Genç Girişimciler Kurulu’na üye olmak için bu şartlara ek olarak 18 yaşından gün almış ve 40 yaşından gün almamış olmak şartı aranmaktadır. Girişimcilik konusunda çalışan Akademisyen ve Öğrencilerde yaş sınırı aranmaz.

Üyelik başvurusunda bulunmak için, başvurmak istediğiniz kategoriye göre aşağıdaki formlardan birini indirerek, eksiksiz olarak (özellikle TC No, Oda Sicil No, cep telefonu ve mail adresi) elektronik ortamda doldurduktan sonra en geç 18 Ocak 2019, Cuma günü saat 18:00’e kadar Kadın Girişimciler Kurulu için konyakgk@kto.org.tr adresine, Genç Girişimciler Kurulu için ise konyaggk@kto.org.tr adresine iletmenizi önemle rica ederiz.

NOT: Bu tarih ve saatten sonra getirilen dosyalar kabul edilmeyecektir.

TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Girişimciler Kurulu başvuru formları aşağıda ekte bilginize sunulmuştur.

Saygılarımızla,

EKLER: