TOBB KONYA İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU VE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ SEÇİMLERİ

12 Şubat 2019 Salı 09:55

TOBB KONYA İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU VE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU

İCRA KOMİTESİ SEÇİMLERİ

TOBB Konya İl Kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri 27 Şubat 2019 Çarşamba günü 10:00-16:00 saatleri arasında eş zamanlı olarak Konya Ticaret Odası Kadın ve Genç Girişimci Kurullarının üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilecektir.

Konya Ticaret Odası’nın seçmen listeleri, İcra Komitesi Üyeliği kontenjan dağılımları ve seçime ilişkin bilgiler ekte yer almaktadır.

İcra Komitesi Üyeliği adaylık başvuruları, 12 Şubat 2019 Salı gününden itibaren 18 Şubat 2019 Pazartesi gününe kadar bir dilekçe ve ekinde aday olabilme şartını tevsik eden adli sicil belgesi ile birlikte Konya Ticaret Odası’na yapılacaktır.

İcra Komitesine aday olabilme şartlarını taşıyan üyelere ilişkin liste, 25 Şubat 2019 Pazartesi mesai başlangıç saatinden itibaren Konya Ticaret Odası hizmet binasında bulunan ilan yerine asılarak ve Odamız web sitesinden yayınlanmak suretiyle duyurulacaktır.

TOBB Konya KGK İcra Komitesi Seçimleri Bilgi Notu ve Seçmen Listeleri için tıklayınız.

TOBB Konya GGK İcra Komitesi Seçimleri Bilgi Notu ve Seçmen Listeleri için tıklayınız.