TOBB Gözden Geçirme Notları Hakkında

TOBB Gözden Geçirme Notları Hakkında27 Kasım 2012 Salı 13:48

Ekonomik, Sosyal ve Uluslararası göstergeler olmak üzere 3 ana kategoride 37 konu başlığına yönelik, aylık, üç aylı, altı aylık ve yıllık değişen periyotlarda hazırlanan TOBB Gözden Geçirme Notları yer almaktadır

Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB)’nden alınan 19.11.2012 tarihli ve 0514/483 sayılı yazıda,

"Resmi İstatistik Programı Çok Yıllı Programı" çerçevesinde verilerin derlenmesinden sorumlu olan kurum, kuruluşlarca yayımlanan Haber Bültenleri esas alınarak, TOBB-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından, kurum içi kullanıma yönelik olarak hazırlanmakta olan Bilgi Notlarının, 2011 yılı Eylül ayından itibaren "Gözden Geçirme Notları" adı altında veya http://tobb.org.tr/IktisadiRaporlama/Sayfalar/ggnot.aspx web sayfasından dış kullanıcıların hizmetine sunulmaya başlanmıştır.

Çeşitli istatistik bilgileri ile ilgili araştırma yapmak isteyen üyelerimizin bilgisine sunulur.