TMO’dan Üretici, Kooperatif, Tüccar ve Sanayicilere Duyuru

TMO’dan Üretici, Kooperatif, Tüccar ve Sanayicilere Duyuru21 Ağustos 2013 Çarşamba 15:15

TMO’dan Üretici, Kooperatif, Tüccar ve Sanayicilere Duyuru - 2013/2014 Döneminde Makbuz Senedine Dayalı Krediler

Sayın Üyemiz

2013/2014 döneminde, TMO Genel Müdürlüğü ile çerçeve sözleşme imzalayan bankalar tarafından üretici, üretici kooperatifleri, tüccar ve sanayicilere kullandırılacak makbuz senedine dayalı kredilere ilişkin bazı bilgiler aşağıda açıklanmıştır.

İşbu duyuru bilgilendirme amaçlı olup, makbuz senedine dayalı kredi kullanılmasına ilişkin tarafları bağlayıcı hükümler, TMO mevzuatında ve TMO ile bankalar arasında bu konuda imzalanan sözleşmelerde yer almaktadır.

Detaylı bilgi için tıklayınız.