TMFB Düzenlenmesine İlişkin Usul Ve Esaslar Hakkında Yönerge

TMFB Düzenlenmesine İlişkin Usul Ve Esaslar Hakkında Yönerge 06 Eylül 2017 Çarşamba 11:11

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan bir yazıda; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Genel Müdürlüğü’nün yazısına atfen, “Tehlikeli Madde Faaliyet Belgesi Düzenlenmesine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönerge” nin 03.08.2017 tarih ve 63089 sayılı Bakanlık Olur’u ile yürürlüğe girdiği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, UDHB Tehlikeli Mal ve Kombine Taşımacılık Düzenleme Genel Müdürlüğü internet sitesinde (www.tmkt.gov.tr) Mevzuat/Yönergeler başlığı altında yer aldığı belirtilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,