TKDK IPARD II Dönem İkinci Başvuru Çağrı İlanı

TKDK  IPARD  II Dönem İkinci Başvuru Çağrı  İlanı30 Haziran 2017 Cuma 09:15

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının ilgili kuruluşu olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu 12 Haziran 2017 tarihinde İkinci Başvuru Çağrı İlanına çıkmış bulunmaktadır.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu 12.06.2017 tarihinde IPARD II Programı İkinci Başvuru Çağrı İlanına çıkmış bulunmaktadır.

Başvurular 06 Eylül 2017 tarihi saat 09:00'dan itibaren kabul edilmeye başlayacak olup, başvuruların son teslim tarihi 28 Eylül 2017, saat 18:00'dir.

Bu Başvuru Çağrı İlanı kapsamında sadece “Tarım ve Balıkçılık Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması ile İlgili Fiziki Varlıklara Yönelik Yatırımlar” tedbiri kapsamında başvurular kabul edilecektir.

IPARD II - İkinci Başvuru Çağrı İlanı

İlgili üyelerimizin bilgilerine sunarız.