T.İ.S.K Herkes için Kurumsal Sosyal Sorumluluk

T.İ.S.K Herkes için Kurumsal Sosyal Sorumluluk30 Temmuz 2013 Salı 13:36

T.İ.S.K Herkes için Kurumsal Sosyal Sorumluluk

TÜRKİYE İŞVEREN SENDİKALARI KOMİSYONU

Sosyal sorumluluk konusunda işletmelerin algıları, faaliyetleri ve ihtiyaçlarının belirlenmesi amacıyla bir anket hazırlanmıştır. IOE tarafından hazırlanan Anket, Proje ortağı tüm ülkelerde uygulanacak ve Proje'nin başarısı için anahtar rol oynayacaktır.

Ankete Link için tıklayınız internet sayfasından ulaşılabilmektedir.Doğrudan internet üzerinden ortalama 10-15 dakikada yanıtlanabilen sorular, cevaplayanın sorulara yanıt verirken ara vermesine de olanak sağlamaktadır.

Tüm üyelerimize duyurulur.