TİSK 2018 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri Programı

TİSK 2018 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri Programı06 Eylül 2018 Perşembe 09:11

“TİSK Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri” başvuruları başlamıştır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğin’den, odamıza gönderilen yazıda;

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu kurumsal sosyal sorumluluk alanında farkındalığı arttırıp, şirketleri teşvik etmek amacıyla ilk olarak 2014 yılında uyguladığı “TİSK Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri” programının 2018 yılı için başlatıldığı bildirilmektedir.

TİSK 2018 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri sürecinde proje başvuruların Konfederasyonlarınca 9 Kasım 2018 tarihine kadar kabul edileceği bildirilerek, başvuru formu ve detaylı bilgiye www.tisk.org.tr ve http://csrforall.eu/tr/index.php adreslerinden ulaşılabildiği belirtilmekte olup, konuyu bilgi ve değerlendirmenize sunarız.

Saygılarımızla,

EK: