TİSK 2017 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri

TİSK 2017 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri06 Eylül 2017 Çarşamba 11:13

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu'nun (TİSK) Geleneksel "Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri" 2017 Yarışma Süreci Başladı.

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK)'ten alınan yazıda; Konfederasyonlarının,  kurumsal sosyal sorumluluk (KSS) alanında farkındalığı artırıp, şirketleri teşvik etmek amacıyla ilk olarak 2014 yılında düzenlediği ve her yıl tekrarlama kararı aldığı “TİSK Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri” programının 2017 yılında da devam ettiği bildirilmektedir.

“TİSK 2017 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri” sürecinde ilgili başvuruların TİSK tarafından 17 Kasım 2017 tarihine kadar kabul edileceği bildirilmekte ve detaylı bilgiye www.tisk.org.tr ve http://csrforall.eu/tr/index.php adreslerinden ulaşılabildiği belirtilmektedir.

Ocak-Şubat 2018 döneminde düzenlenmesi öngörülen törenle ödüllerinin sahiplerini bulacağı programın duyuru metni ve başvuru formu aşağıda yer almaktadır.

Üyelerimize duyurulur.