TİM-TEB GIRIŞIM EVI 2020 FAALIYETLERI VE 2021 PLANLAMALARI

TİM-TEB GIRIŞIM EVI 2020 FAALIYETLERI VE 2021 PLANLAMALARI06 Ocak 2021 Çarşamba 10:16

TİM-TEB Girişim Evi 2020 Faaliyetleri ve 2021 Planlamaları

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM)’den alınan bir yazıda, TİM-TEB Girişim Evleri bünyesinde, girişimcilerimizin yüksek katma değerli ihracata katkısının artırılmasına yönelik çalışmalara devam edildiği bilgisi bildirilmiştir. Buna göre; TİM-TEB Girişim Evleri, teknoloji girişimcilerinin ve teknoloji şirketlerinin sürdürülebilirliğini ve hızla  büyümesini sağlamaya yönelik inkübasyon, hızlandırma    ve    büyüme    aşamalarındaki    özgün programları ile ekosisteme yön vermektedir.

Ayrıca; TİM TEB Girişim Evlerinde,Teknoloji  girişimlerinin  sayısının  artırılması,  ortalama  işletme  ömrünün uzaması, Teknoloji şirketlerinin         ihracata           yönlendirilmesi           ve        yüksek teknolojili ürünlerin toplam ihracat içerisindeki payının artması, Anadolu’daki teknoloji girişimcilerinin ve teknoloji şirketlerinin ekosistemdeki payının ve gücünün artırılması, girişimcilikte bölgesel fırsat eşitliğine katkı verilmesi amacıyla 2015 yılından bu yana 1000’in üzerinde girişimci ve teknoloji firması programlardan mezun olmuştur. TİM-TEB Girişim Evleri ile 2021 yılında da girişimcilik ekosistemine ve teknogirişimcilere İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Gaziantep, Denizli ve Mersin’de katkı verilmeye devam edilecektir.

Programlara katılan teknoloji firmalarını neler bekliyor?

Stratejik Yönetim danışmanlığı

Sektörde deneyimli mentörlerle çalışma

Kurumsal firmalar ile iş birliği imkanı

Yatırım fonları ile bir araya gelme

Ulusal ve uluslararası etkinliklerde yer alma

Global işbirliği imkanları

94 ülkeyi  kapsayan GAN  (Global Accelerator  Network)  networkü  ve  iş birliğine dahil olma

Tanıtım ve pazarlama destekleri

S2C (Scale Up to Corporate) programında yer alma imkanı

2021 1.Dönem Start Up ve Level Up programlarına katılmak için başvurunuzu 30 Ocak’a kadar timlegirisim.com üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Detaylı Bilgi için: Cem Yüceer

E-posta: girisim@girisimmerkezi.com;  info@timlegirisim.com