Ticari Faaliyetler Hız Kazanıyor.

25 Eylül 2020 Cuma 15:09

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından çıkarılan Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi’nde yapılan dijital dönüşüm sayesinde, elektronik ortamda intikal eden ilanlar 2 saat içerisinde yayımlanmaya başlanmıştır.

Konya Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından tescil edilen ve  aynı gün saat 16:00’ya kadar elektronik ortamda gönderilen ilanlar 2 saat içinde, 16:00’dan sonra gönderilen ilanlar ertesi gün;  Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nin web sitesinden yayımlanacaktır.

Bilgilerinize Sunulur.

Türkiye Sicil Gazetesine ulaşmak için; www.ticaretsicil.gov.tr