TİCARETİN KOLAYLAŞTIRILMASI MÜZAKERELERİ

TİCARETİN KOLAYLAŞTIRILMASI MÜZAKERELERİ10 Kasım 2017 Cuma 14:55

TİCARETİN KOLAYLAŞTIRILMASI MÜZAKERELERİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden Odamıza gelen yazıda; ülkemiz ile Norveç, İsviçre, İzlanda ve Liechtenstein’dan oluşan Avrupa Serbest Ticaret Birliği ( EFTA ) arasındaki Serbest Ticaret Anlaşması’nın revizyonu kapsamında anlaşmaya eklenmesi öngörülen Ticaretin Kolaylaştırılması Müzakereleri ile ilgili özel sektörün değerlendirmelerine ihtiyaç duyulduğu belirtilmiştir.

Bu itibarla söz konusu müzakere kapsamında görüş, öneri ve değerlendirilmelerinizi 16 Kasım 2017 Perşembe akşamı mesai bitimine kadar ( tir@kto.org.tr ) adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Ek: Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’ndan gelen yazı