TİCARET SİCİLİ MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN DUYURU

TİCARET SİCİLİ MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN DUYURU19 Aralık 2018 Çarşamba 09:45

Tasfiye Halinde Sınırlı Sorumlu Karatay Karaaslan Konut Yapı Kooperatifi’ nin 19.12.2018 tarihli terk tescili işlemi hakkında duyurusu.

TİCARET SİCİLİ MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN DUYURU

Tasfiye Halinde Sınırlı Sorumlu Karatay Karaaslan Konut Yapı Kooperatifi’ nin 19.12.2018 tarihli terk tescili işleminde;  tasfiye sürecinde ulaşılamayan alacaklıların isimlerini gösterir liste müdürlüğümüze verilmiş olup aşağıda yayımlanmıştır.

Listede ismi bulunan kişilerin kooperatiften olan alacaklarını alabilmeleri için müdürlüğümüze kimlik bilgilerini ibraz ederek, kooperatiften alacaklı olduğunu ispat edecek belgeyi alması ve ilgili bankaya müracaat etmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize sunulur.

karatay-karaaslan-konut-yapi-kooperatifi.jpg