Ticaret Sicili Müdürlüğümüz Tüm İşlemlerinde E-Randevuya Geçmiştir.

22 Eylül 2020 Salı 13:12

Sayın Üyemiz,

Konya Ticaret Sicili Müdürlüğü bugün itibariyle tüm tescil işlemlerinde e-randevulu çalışma sistemine geçmiştir. Kuruluş ve tür değişikliği işlemlerinde anasözleşme onayı için Ticaret Sicili Müdürlüğü’nün e-randevu sisteminden “ANASÖZLEŞME TASTİĞİ (KURULUŞ VE TÜR DEĞİŞİKLİĞİ İŞLEMLERİNDE)” başlıklı alandan randevu alınmalı, ana sözleşme tasdik işlemleri haricindeki diğer tüm tescil işlemlerinde ise “DEĞİŞİKLİK TESCİL İŞLEMLERİ” başlıklı alandan randevu alınacaktır.

Bilgilerinize Sunulur.

Saygılarımızla,