Ticaret Sicili Müdürlüğü tescil işlemleri için MERSİS'ten randevu oluşturulacaktır

05 Mayıs 2022 Perşembe 10:55

Sayın Üyemiz

Ticaret Sicili Müdürlüğü’nde yapılacak kuruluş ve her türlü değişiklik tescil işlemleri için; 5 Mayıs 2022 tarihi itibariyle MERSİS üzerinden randevu alınmalıdır. Sistem üzerinden yapılacak başvurunun onaya gönderilmesi sonrası ekrana çıkacak olan RANDEVU OLUŞTUR butonu yardımı ile tarih ve saat seçilerek randevu oluşturulmalı ve oluşturulan randevu saatinden 15 dk önce müdürlükte hazır bulunulmalıdır.

NOT: 5 Mayıs 2022 tarihi itibariyle daha önce www.kto.org.tr internet adresimizde yer alan randevu programı devreden çıkarılmış olup yeni randevu oluşturulamayacaktır.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,