Konya-1 °C

TİCARET MÜŞAVİRLERİMİZLE ELEKTRONİK SOHBETLER-ÇİN/TMALL

TİCARET MÜŞAVİRLERİMİZLE ELEKTRONİK SOHBETLER-ÇİN/TMALL25 Ocak 2021 Pazartesi 14:56

Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler-Çin/TMALL

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza gelen yazıda; T.C. Ticaret Bakanlığına bağlı olarak dünyanın dört bir yanında ihracatımızın geliştirilmesi için çalışmakta olan Ticaret Müşavir ve Ataşelerimizle Türk iş dünyasını bir araya getirmek üzere Bakanlığımız tarafından "Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler" toplantılarının düzenlendiği belirtilmiştir.

Bu çerçevede, Guangzhou Ticaret Ataşeliğimiz organizasyonunda, 27 Ocak 2021 Çarşamba günü 14.00'te, Çin'in en büyük e-ticaret platformlarından TMALL temsilcisinin konuşmacı olarak katılarak, gıda ve içecek ürünlerine yönelik Çin pazarına sınır ötesi e-ticaret yoluyla nasıl girileceği hususunda bilgi paylaşacağı bir e-sohbet toplantısı gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Söz konusu toplantı hakkında detaylı bilgi https://www.tobb.org.tr/UlkeRehberi/Sayfalar/cin.php  adresinde yer almaktadır.