Tehlikeli Maddelerin Faaliyet Belgesi Düzenlenmesine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönerge27 Haziran 2019 Perşembe 10:49

Sayın Üyemiz,

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Tehlikeli Mal ve Kombine Taşımacılık Düzenleme Genel Müdürlüğünden alınan 14.06.2019 tarih ve 45142 sayılı yazıda Bakanlıkları tarafından hazırlanan Tehlikeli Maddelerin Faaliyet Belgesi Düzenlenmesine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönerge'nin 11.06.2019 tarih ve 44011 sayılı Bakanlık Makam Olur'u ile yürürlüğe girdiği bildirilmektedir.

Söz konusu Yönerge'ye ilgili Genel Müdürlüğün internet sitesinde (www.tmkt.gov.tr) Mevzuat kısmı, Yönergeler başlığından ulaşılabilmektedir.

Üyelerimizin bilgisine sunulur.