TASFİYE GİRİŞ TESCİLİNDE İSTENECEK EVRAKLAR

1. Ticaret Sicili Müdürlüğü'ne yazılmış 1 adet dilekçe
  2. Tasfiye kurulu görev bölümü ve yetki kararı noterden tasdikli 3 adet
  3. İmza yetkililerine ait imza beyannamesi 1 adet (Islak İmzalı)
  4. Genel kurul toplantı tutanağının noter tasdikli sureti 2 adet
  5. Divan Heyeti tarafından imzalanmış hazirun cetveli 1 adet asıl
  6. Hükümet komiseri raporu ve görevlendirme yazısı aslı.
  7. Tasfiyeye giriş bilançosu 1 adet (genel kurulun yapıldığı tarih itibariyle hazırlanmış olacak)
  8. Bilgi Formu 1 Adet
  9. Gündem gazetesi aslı 1 adet
  10. Yönetim kurulu tarafından imzalanmış gündem 1 adet
  11. 3 ilan formu   (KOOPERETİF ANASÖZLEŞMESİNDE TASFİYE SÜRESİ 1 YIL YAZANLAR İÇİN TASFİYE SÜRESİ 1 YILDIR. 1 YIL YAZMAYANLAR İÇİN 6 AY UYGULANABİLİR. 3 İLAN FORMU BUNA GÖRE DOLDURULMALIDIR.) (TASFİYE SÜRESİ 1 YIL OLANLAR YA ANA SÖZLEŞMESİNİN İLGİLİ MADDESİNİ TADİL EDEREK 6 AY ŞEKLİNDE DÜZENLEDİKTEN SONRA 6 AYLIK TASFİYE SÜRESİNDEN FAYDALANABİLECEKLER YADA 1 YIL BEKLEMEK ZORUNDADIRLAR)
YUKARIDA İSTENİLEN EVRAKLARDAN BİRER ADET ODA SİCİL SERVİSİNE AYRICA VERİLECEKTİR.
KARARLARIN ALTINDA YÖNETİM KURULUNUN T.C. NUMARALARI MUTLAKA YAZILI OLACAK.