BLOG >> KTO RAPORLARI >> BURÇİN KABAKCI

TASARRUFA DAYALI FAİZSİZ FİNANSMAN SİSTEMİ (TDFFS)

TASARRUFA DAYALI FAİZSİZ FİNANSMAN SİSTEMİ (TDFFS)11 Ekim 2021 Pazartesi 14:32

Bu sistem ülkemizde son yıllarda elbirliği sistemi olarak da anılan tasarrufa dayalı faizsiz bir finansman yöntemi olarak hayata geçmiştir. Sistemin temelini kişilerin kendi birikimleri ile konut, arsa, işyeri veya araç sahibi olması oluşturmaktadır. Bu sistemde firmalar, kendi iş ve kâr payı olarak katılım bedeli ve organizasyon ücreti altında müşterilerden belli bir fiyat talep etmektedir. [Devam]