Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (IPARD II Dönemi)

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (IPARD II Dönemi)26 Ocak 2022 Çarşamba 13:44

Bu Başvuru Çağrı İlanı kapsamında “Çiftlik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve İş Geliştirme” tedbiri kapsamında başvurular kabul edilecektir.

Tarım Ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu On Birinci Başvuru Çağrı İlanı Bu Program Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortaklaşa finanse edilmektedir. Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluşu olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu 14 Ocak 2022 tarihinde On Birinci Başvuru Çağrı İlanına çıkmış bulunmaktadır.

Konuyu bilgilerinize sunarız.

Detaylı bilgi için Tıklayınız.