Tarım Makinası Güney Afrika Online İkili Görüşmeleri

02 Eylül 2021 Perşembe 13:45

.

Konya Ticaret Odası olarak bugüne kadar düzenlemiş olduğumuz iş adamları heyetleri ve ikili iş görüşmeleri programlarımızı, Covid-19 salgın sonrasında değişen yeni dünya düzeniyle birlikte online gerçekleştirerek siz değerli üyelerimize ve ihracatçılarımıza destek olma misyonuyla yolumuza devam ediyoruz.

Yüklendiğimiz misyon doğrultusunda, Konya sanayisinin ihracat hacmini geliştirmek ve ticaret potansiyelini arttırmak üzere,  Güney Afrika ülkesi için, 13-14 Ekim 2021’de  Tarım Makinası sektörüne yönelik “Online İkili İş Görüşmeleri” gerçekleştirilecektir. Görüşmeye katılacak Konyalı iş insanlarının ürünlerine göre ithalatçı firma profili oluşturulacaktır.

Alım heyeti ile birebir iş yapma fırsatı bulacak olan firmalarımızın ikili iş görüşmelerine katılabilmesi için başvuru linkine tıklayıp giriş yapması gerekmektedir.  Linke tıkladıktan sonra başvuru formunu doldurarak t.merve@kto.org.tr mail adresine gönderilmesi gerekmektedir. Katılım kontenjanla sınırlı olup başvuru önceliği esas alınacaktır.

Not: İkili iş görüşmelerine başvuru esnasında listofcompany.com da yer alan firma bilgilerinizin (kullanıcı adı-şifre) güncel olması gerekmektedir. Bilgileri güncel olmayan firmalar görüşmelere katılamayacaklardır.

Bilgilerinize sunulur.

Başvuru için tıklayınız.