Sünger, keçe elyaftan mamul yatak, koltuk, kanepe-mobilya üretim ve satışı ile iştigal eden işyerlerinin sigortalanması hakkında11 Mayıs 2012 Cuma 11:58

Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB)’nden alınan 08.05.2012 tarihli ve 0543/10543 sayılı yazıda,

Sünger, keçe elyaftan mamul yatak, koltuk, kanepe-mobilya üretim ve satışı ile iştigal eden işyerlerinin sigortalanması hakkında, Hazine Müsteşarlığı tarafından Türkiye Odalar Borsalar Birliğine intikal ettirilen 24.04.2012 tarihli ve 07126 sayılı yazı ekte gönderilmiştir.

Bilgilerinize Sunulur.

EK: Hazine Müsteşarlığının 24.04.2012 tarihli ve 07126 sayılı yazısı