Sosyal Güvenlik Bilgilendirme Notu

Sosyal Güvenlik Bilgilendirme Notu17 Ağustos 2012 Cuma 08:51

Sosyal Güvenlik Kurumu Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı tarafından ’Sosyal Güvenlik Bilgilendirme’’ notu hazırlanmıştır.

Sosyal Güvenlik Kurumu Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı tarafından sosyal güvenlik hak ve yükümlülükleri, kayıt dışı istihdama yönelik cezai yaptırımlar ve yürütülen denetim faaliyetleri konusunda işverenler nezdinde farkındalık oluşturmak amacıyla  ‘’Sosyal Güvenlik Bilgilendirme’’ notu hazırlanmıştır. Güvenlik Bilgilendirme notu ekte sunulmuştur.

Üyelerimizin bilgilerine saygılarımızla sunulur.

Sosyal Güvenlik Bilgilendirme notu için tıklayınız.