ŞİMDİ YARALARI SARMA ZAMANI KAMPANYASI

ŞİMDİ YARALARI SARMA ZAMANI  KAMPANYASI17 Şubat 2016 Çarşamba 11:03

Sayın Üyemiz,

TOBB'un  11.02.2016 tarihli ve 531/2993 sayılı yazısında,

Diyanet İşleri Başkanlığı, terör saldırılarında yaşamını yitiren şehitlerimizin yakınları, Güneydoğu'daki terör mağduru vatandaşlarımız ve Bayırbucak Türkmenleri için "Şimdi Yaraları Sarma Zamanı Kampanyası" başlatıldığını bildirilmiştir.

Şimdi Yaraları Sarma Zamanı Kampanyası,  vatanımızın güvenliğini canları pahasına sağlayan aziz şehitlerimizin yakınlarına destek olmak, Güneydoğuda terör mağduru olan vatandaşlarımızın yaralarını sarmak ve son zamanlarda Suriye'den gelen bütün kardeşlerimiz ile birlikte Ülkemize sığınmak zorunda kalan Bayırbucak Türkmenlerine yardımcı olmak amacıyla başlatılmıştır.

Üyelerimize  önemle duyurulur.

Saygılarımızla,