Sigorta Acenteleri Konya İl Delegeliği Seçimi Hakkında Duyuru

Sigorta Acenteleri Konya İl Delegeliği  Seçimi Hakkında Duyuru12 Haziran 2018 Salı 09:01

Sigorta Acenteleri Konya İl Delegeliği Seçimi Hakkında Duyuru

Sigorta Acenteleri İl delegeliği seçimleri 05 Temmuz 2018 Perşembe günü odamızda gerçekleşecektir. Seçim günü oy kullanma süresi 09:30 da başlayacak olup 16:30'da seçim sona erecektir.

İl Delegesi adaylığı için başvurular ise odamız tarafından 28 Haziran  2018 Perşembe gününden itibaren kabul edilmeye başlanacak olup, söz konusu başvuruların alımına ilişkin süre 02 Temmuz 2018 Pazartesi mesai bitimine kadar sona erecektir.

Seçimde oy kullanacak seçmenlerin;

Resmi kuruluşlarca verilen TC Kimlik numarası yazılı  belgeyi oy kullanma sırasında ibraz etmeleri gerekmektedir.

Ayrıca tüzel kişilerin gerçek kişi temsilcilerinin, temsile yetkili olduklarına dair son bir ay içerisinde düzenlenmiş ve ilgili Ticaret sicili memurluğunca tasdik edilmiş yetki belgesini; Birden fazla temsilcisi bulunan tüzel kişiler ise ilgili Ticaret sicili memurluğunca tasdik edilmiş hangi temsilcinin oy kullanacağını gösterir  yetki belgesini oy  kullanma sırasında ibraz etmeleri gerekmektedir.

Üyelerimizin bilgisine sunulur.