Konya-1 °C
Toplam 5 ilan bulunuyor.Seri ilan anasayfası için tıklayın.
Anahtar kelime
İlan Grubu
Referans no
İlan ekle

Seri İlan Detayı

Tehlikeli madde güvenlik danışmanı
Referans No S-98
İlan Tarihi 29.03.2017
Kategori İş Arayanlar (Bu kategorideki ilanları göster)
İlan Metni

Tehlikeli madde taşıyan, paketleyen, dolduran, boşaltan, toptan veya perakende satış yapan firmalar Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanı çalıştırması zorunluluğu bulunmaktadır. Kendim Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanıyım Konya ve ilçelerinde hizmet vermekteyim. Kanunen 5 firmaya danışmanlık yapabiliyorum. Hizmet almak isteyen firmaların kontejanım dolmadan irtibata geçebilirler.

Fotoğraf
İlanı Veren Kişi Hakkında Bilgiler
Ad Soyad Tayfur ÜNAL
Adres Selçuklu