Konya-2 °C
Toplam 5 ilan bulunuyor.Seri ilan anasayfası için tıklayın.
Anahtar kelime
İlan Grubu
Referans no
İlan ekle

Seri İlan Detayı

Sorumlu Müdür Arayan Gıda Firmalara Duyurulur
Referans No S-104
İlan Tarihi 31.03.2017
Kategori İş Arayanlar (Bu kategorideki ilanları göster)
İlan Metni

Gıda İşletmelerinde İstihdamı zorunlu olarak personel çalıştırılması gerekmektedir. Bu personellerden biri de "ziraat mühendisi"dir. Bir ziraat mühendisi olarak aşağıdaki faaliyet alanlarında sorumlu müdürlük yapabilirim.Baharat, kuruyemiş, cips, çerez üreten işyerleri,Ekmek ve unlu mamuller üreten iş yerleri,Gıda amaçlı aromatik yağlar, bitki ekstraktları üreten iş yerleri,Maya, fermente ve salamura ürünler üreten iş yerleri,Meyve ve sebze işleyen iş yerleri,Siyah çay, bitki ve meyve çayları üreten iş yerleri,Su ürünleri işleyen iş yerleri ile balık hâlleri ve toptan balık satışı yapan yerleri,Un, irmik, bulgur, pirinç, makarna, bisküvi üreten iş yerleri,Yumurta işleyen, depolayan veya ambalajlayan işyerleri,Bal, polen, arı sütü, temel petek üreten iş yerleri,Yukarıda sayılan gıda iş kollarının dışında, 30 beygir üzeri motor gücü bulunan veya toplam 10 kişiden fazla personel çalıştıran gıda iş yerleri.

İlanı Veren Kişi Hakkında Bilgiler
Ad Soyad Tayfur ÜNAL
Adres Selçuklu
E-Mail t.unal.45@hotmail.com