Selçuklu İlçe Müftülüğü Vaaz - İrşat Hizmetleri

Selçuklu İlçe Müftülüğü Vaaz - İrşat Hizmetleri05 Aralık 2017 Salı 16:39

Selçuklu ilçe Müftülüğünün odamıza göndermiş olduğu yazıda Selçuklu İlçesinde faaliyet gösteren Özel Sektörde iş yapan ve 50 ve daha fazla personeli bulunan fabrika ve işyerlerinde Diyanet İşleri Başkanlığınca dini konularda halkımızı aydınlatmak ve irşat hizmetlerinde bulunmak amacıyla, isteğe bağlı olarak vaaz-irşat hizmeti verilecektir. Bu hizmetten yararlanmak isteyen üyelerimizin aşağıda bulunan başvuru formunu doldurup uye@kto.org.tr mail adresine veya 0 332 353 05 46 nolu faksa göndermeleri gerekmektedir.

İlgili üyelerimizin bilgilerine sunulur.

Başvuru formu için tıklayınız.