Sanayi İşleri İle İlgili Diğer İşler

Sanayi İşleri İle İlgili Diğer İşler01 Ağustos 2017 Salı 13:51

Sayın Üyemiz,

"7033 sayılı Sanayinin Geliştirilmesi ve Üretimin Desteklenmesi Amacıyla Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun" 01Temmuz 2017 tarihli ve 30111 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Bu kapsamda;

"Sanayi siciline kayıt olmamış işletmelere herhangi bir idari para cezasına maruz kalmadan 01 Temmuz 2018 tarihine kadar kayıt olma imkanı getirilmiştir. Ancak bu tarihe kadar kayıt olmayanlara idari para cezası uygulanacaktır. Diğer taraftan, 7033 sayılı Kanunun yürürlük tarihinden önce 6948 sayılı Kanunun 4 üncü ve 5 inci maddesine aykırı işlem yapmış işletmelere idari para cezası uygulanmayacaktır." denilmektedir.

Bilgilerinize.