BLOG >> KTO RAPORLARI >> EMRE YILMAZ

SAN-TEZ BİLGİLENDİRME RAPORU

SAN-TEZ BİLGİLENDİRME RAPORU16 Ocak 2015 Cuma 13:36

1. Giriş

SAN-TEZ Projeleri, Üniversite-sanayi işbirliğinin kurumsallaştırılması ve üniversitelerimizde yapılan bilimsel çalışmaların ticarileştirilerek ülkemize katma değer yaratacak, uluslararası pazarlardaki rekabet gücünün artırılmasına katkı sağlayacak yeni ürün ve/veya üretim yöntemi geliştirilmesi, mevcut üründe ve/veya üretim yönteminde yenilik yapılması amacıyla sanayinin ihtiyaçları doğrultusunda belirlenecek yüksek lisans ve/veya doktora tez çalışmalarının desteklenmesidir.

1. Yararlanma Koşulları

Üniversite-sanayi işbirliği ile yürütülecek Ar-ge ve yenilik projeleri için, sektör ve büyüklüğüne bakılmaksınız ülkemizde yerleşik tüm işletmeler San-Tez programından istifade edebilmektedirler. [Devamı]