RUSYA - RYAZAN BÖLGESİ İŞ GEZİSİ

RUSYA - RYAZAN BÖLGESİ İŞ GEZİSİ13 Haziran 2019 Perşembe 09:08

RUSYA - RYAZAN BÖLGESİ İŞ GEZİSİ

Ryazan Ticaret Ve Sanayi Odası Birliği tarafından, 15 - 17 Ağustos 2019 tarihlerinde Ryazan'da, Ryazan Bölgesi  Uluslararası İş Günleri çerçevesinde, 2. Uluslararası Antik Kentler Forumu düzenleneceği bildirilmektedir.

Söz konusu organizasyonda yer almak isteyen Süt ürünleri, Kontrol ölçüm cihazları, Polietilen ürünlerin imalatı, Temizlik ve Kozmetik ürünleri üretimi, Metal ve mekanik işleme, toz boya, kalıp işleme, montaj ve kablo üretimi hizmetleri, İnşaat malzemeleri, Petrol-gaz ekipmanı, Çelik, demir ve demir dışı döküm, Ayakkabı için deri, mobilya, tuhafiye, otomobil, elbise için deri, askeri sanayi kompleksleri için deri, özel ayakkabılar için deri, Doğal deri ve hazır deri ürünleri üretimi ve satışı, Havalandırma sistemlerinin üretimi, Tıbbi alet ve teçhizat üretimi, Kalay ve kurşun ürünlerin üretimi, Donmuş yarı mamul ürünlerin üretimi, Elektrik elektronik gereç üretimi, Aydınlatma ürünleri, Telsiz üretimi, Güneş enerjisi cihazları, Anahtar kilit ürünlerinin ve yazarkasaların toptan ticareti, Esnek ambalaj malzemelerinin üretimi, Yüksek gerilim vakum kontaktörü sektörlerinde faaliyet gösteren  ithalatçı firma temsilcileri adına aşağıdaki hizmetlerin maliyetlerinin Ryazan Ticaret ve Sanayi Odası Birliği tarafından sağlanacağı bildirilmektedir.

-Vize desteği (vize davetiyesi düzenlemesi)

- İş programının Ryazan'da gerçekleştirileceği yere gidiş-dönüş biletleri

- Ryazan'da otel konaklaması ve yemekler

- Ryazan şehir içi transferleri

- Rehber ve tercüman hizmeti

- İş programına katılım (Rehber Değişimi, В2В, özel işletmelere ziyaretler vb.).

01 Temmuz 2019 Pazartesi gününe kadar ekte bulunan başvuru formunu doldurup tir@kto.org.tr mail adresine gönderilmesi gerekmektedir. Ayrıca Ek 3 de yer alan firma ve ürün listesinden  hangi  firmalarla ilgilendiğinizi başvuru formunda belirtmeyi unutmayınız.

Bilgilerinize sunulur.

Ek1:Katılımcı Formu