RUSYA FEDERASYONU YASAKLANAN ÜRÜNLER

RUSYA FEDERASYONU YASAKLANAN ÜRÜNLER29 Aralık 2017 Cuma 11:59

RUSYA FEDERASYONU YASAKLANAN ÜRÜNLER

TOBB’dan gelen yazıda; 25 Ekim 2017 tarihi itibariyle Rusya Federasyonu sınırlarına ithal edilecek Amerika Birleşik Devletleri, Avrupa Birliği ülkeleri, Kanada, Avusturya, Norveç, Ukrayna, Arnavutluk, Karadağ, İzlanda ve Lihteştayn menşeli bazı tarım ürünlerine, hammaddelere ve gıda ürünlerine yasak getirildiği bildirilmektedir. Söz konusu yasaklamayla ilgili ürünlerin listesi ek’te yer almaktadır.

Ek: Tablo