RUSYA FEDERASYONU TULA BÖLGESİ TEMSİLCİLERİNİN ZİYARETİ

RUSYA FEDERASYONU TULA BÖLGESİ TEMSİLCİLERİNİN ZİYARETİ11 Ekim 2021 Pazartesi 16:30

.

Federasyonu Tula Bölgesi Ekonomik Kalkınma Bakanı Pavel Tatarenko ile Sanayi ve Ticaret Bakanı Vyacheslav Romanov'un, 21 Ekim 2021 Perşembe günü Ankara'ya bir ziyaret düzenleyeceği iletilmektedir.

Tula Bölgesi, Moskova'ya 180 kilometre mesafede konumlanması sebebiyle stratejik, lojistik ve ulaşımı kolay konuma sahip olmakla birlikte, 1.5 milyon nüfusu ve eğitimli iş gücüyle ülke ekonomisinin önemli lokomotiflerinden biridir. Tula Bölgesi özellikle sanayi üretimiyle ön plana çıkmakta olup, Bölgede makine inşası, kimya endüstrisi, metalürji, gıda sanayi, kömür madenciliği ve askeri-sanayi kompleks inşası setkörlerinde büyük aktörler yer almaktadır.

Bu kapsamda, TOBB tarafından 21 Ekim 2021 Perşembe günü, 11.00-12.00 saatleri arasında, TOBB Sosyal Tesisler Toplantı Salonu'nda, Tula Bölgesi Tanıtım Etkinliği düzenlenecektir. Etkinlikte Türkçe-Rusça tercüme hizmeti bulunacak olup, etkinliğe katılmayı arzu edenlerin iletilen katılım formunu kaan.gaffaroglu@tobb.org.tr e-posta adresine iletmeleri gerekmektedir. Etkinliğe katılmak için 2 aşı olunduğunu belirten belge veya 72 saatlik PCR testi talep edilecektir.

Katılım Formu için tıklayınız