BASIN ODASI

Özkul ve Kabakcı'dan Öztürk'e Ziyaret

Özkul ve Kabakcı'dan Öztürk'e Ziyaret07 Haziran 2013 Cuma 13:58

AK Parti Konya Milletvekilleri Kerim Özkul ve Mustafa Kabakcı, KTO Başkanı Selçuk Öztürk’ü ziyaret ederek, yeniden başkanlığa seçilen Öztürk’e hayırlı olsun dileklerini iletti.

Konya gündemindeki konuların ve Oda faaliyetlerinin konuşulduğu ziyarette Milletvekilleri Özkul ve Kabakcı Konya’da sivil toplum kuruluşlarının gerçekleştirdiği seçimlerde yeni seçilen kadroların oluşturacağı sinerjinin Konya’ya hizmet olarak yansıyacağını ifade etti. Milletvekilleri, “Şehrimizdeki sivil toplum kuruluşlarımız seviyeli kendilerine yakışan bir seçim dönemini geride bırakarak Konya’ya hizmet edecek kadroları oluşturdular. Demokratik ve medeni ortamda yapılan seçimlerde Konya halkının tercih ederek görevi tevdi ettiği insanlarla oy veren vermeyen tüm grupların birleşerek fikir ve güç birliği içerisinde Konya’ya hizmet edeceklerine inanıyoruz. Bu birliktelikle sivil toplum daha da güçlenerek Konya’nın dünya ile irtibatını artıracaktır. İletişim çağını yaşadığımız günümüzde dünya üzerinde marka şehirler ön plana çıkmaktadır. Ülkemizin dünyaya açılan gönüller kapısı olan Konya; güven, kalite ve üretimin birleştiği özel bir şehirdir. Bu özelliğiyle şehrimiz dünyanın en güçlü şehirlerinden biri olmaya adaydır. Şehrimizi dünya üzerinde söz sahibi olması için tüm kurumların birlik ve beraberlik içerisinde çalışması gerekmektedir. Sivil toplum kuruluşlarının gerçekleştirdiği seçimlerde yeni oluşan kadroların oluşturacağı sinerjinin Konya’yı dünyada merkez şehir yapacak güce kavuşturacağına inanıyoruz. Konya siyasetçileri olarak yeni kadrolarla işbirliği içinde onlara ve onlar vasıtasıyla Konya’ya hizmet etmeye kararlıyız” dedi.

Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Konya’nın hedeflerine ulaşmasında tüm kurumların ortak akılda buluşacağını, oluşan birliktelik ortamında Konya milletvekillerinin vereceği desteğin büyük önem taşıdığını ifade ederek verdikleri destekten dolayı Özkul ve Kabakcı’ya teşekkür etti.

kto---ozkul-kabakci-ziyaret.jpg