ONLINE EXPORT AKADEMİ PROGRAMI

ONLINE EXPORT AKADEMİ PROGRAMI22 Haziran 2020 Pazartesi 10:13

Online Export Akademi Programı

T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından ihracat potansiyeli taşıyan kadın ve genç girişimcilerimizin bilgi, deneyim ve network ihtiyaçlarının giderilmesine destek olmak amacıyla UPS Hızlı Kargo Taşımacılığı A.Ş. (UPS) işbirliğinde "Export Akademi - Kadın ve Genç Girişimci İhracatçı Yetiştirme Programı" oluşturulduğu ve covid-19 salgını nedeniyle sözkonusu programın elektronik ortama taşındığı bildirilmektedir.

Bu kapsamda bir sonraki Export Akademi Programı Türkiye çapında tüm KOBİ'lerimize yönelik olarak 24 Haziran 2020 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecektir. Bir örneği ekte yer alan program dahilinde Zoom programı üzerinden "Online Export Akademi Programı" gerçekleştirileceği, programa https://www.exportakademi.com/kayit-ol/4 linki aracılığı ile kayıt yapılabileceği, programla ilgili bilgilerin kayıt aşamasının ardından katılımcılara iletileceği bildirilmektedir.

Ek: Online Export Akademi Gündemi