On-line Belge Talebi

On-line Belge Talebi 25 Ekim 2013 Cuma 08:34

Odamızın yenilenen web sitesinden on-line belge talep eden üyelerimize kurye ile belgelerini istedikleri adrese ulaştırıyoruz.

Konya Ticaret Odası, yenilenen kurumsal web sitesi ile üyelerine online olarak hizmet vermektedir. Bu kapsamda, üyelerimiz aidat borcu öğrenme ve ödeme, üye sorgulama gibi işlemleri online olarak yapabilmektedir.

Diğer yandan web sitesi üzerinden belge talebi ile istenilen belgeler imzalı olarak kurye yolu ile üyelerimize ulaştırılmaktadır. Bu sistemde yer alan belgeler arasında oda sicil kayıt sureti (Türkçe-İngilizce), faaliyet belgesi (Türkçe-İngilizce), Yerli İstekli Belgesi, Ticari Ehliyet Belgesi,  Bağ-Kur Sigortalılık Belgesi, Müteahhitlik Yapı Sicil Belgesi, Oda Sicil İhale Durum Belgesi, Oda Sicil Onaylı Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi Suret,  Menşe Şahadetnamesi, A TR, EUR1, Taşıt Onay Belgesi,  Form A ve EUR. MED belgeleri yer almaktadır. Böylelikle Odamız tarafından verilmekte olan belgelerin büyük çoğunluğunun hizmet binamıza gelmeksizin üyelerimizce online olarak talep edilebilmesine imkan tanınmıştır.

Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla.

KONYA TİCARET  ODASI BAŞKANLIĞI

Kargo/Kurye TipiÜcreti
Bir Gün Sonra ulaşması istenen belge taleplerinin saat 16:00'a kadar yapılması gerekmektedir.
16:00'dan sonra yapılan talepler 48 saat içerisinde teslim edilecektir.

Bir Gün Sonra Şehir İçi Gönderim (Merkez Meram, Selçuklu, Karatay İlçeleri)4,50 TL
 Bir Gün Sonra Merkez İlçeler (Meram, Selçuklu, Karatay) Dışındaki İlçelere Gönderim6,50 TL
 Bir Gün Sonra Konya Dışı İllere Gönderim2,19 TL