OLAĞANGENEL KURUL TESCİLİNE GEREKEN EVRAKLAR

NOT: GENEL KURUL GÜNDEM MADDELERİNİN VE İLGİLİ EVRAKLARIN HAZIRLANIŞ ŞEKİLLERİNİN

ANONİM ŞİRKETLERİN GENEL KURUL TOPLANTILARININ USUL VE ESASLARI İLE BU TOPLANTILARDA BULUNACAK GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI TEMSİLCİLERİ HAKKINDA YÖNETMELİK.

HÜKÜMLERİ DİKKATE ALINARAK YAPILMASI YARARINIZA OLACAKTIR.

1. Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne hitaben yazılmış dilekçe 1 adet.
  2. Genel kurulda yönetim kurulu seçilmiş ise yönetim kurulu görev dağılım ve yetki kararı noterden tasdikli 3 adet
  3. İmza yetkililerine ait imza beyannamesi 1 adet (Şirketin ünvanı ve Şahısların Ünvanı yazılı olacak)
  4. Genel kurul toplantı tutanağının noter tasdikli sureti 2 adet
  5. Divan Heyeti tarafından ve yönetim kurulu tarafından imzalanmış Hazirun Cetveli aslı 1 adet
  6. Katılmışsa hükümet komiseri raporu ve görevlendirme yazısı aslı. 1’er adet
  7. Yönetim ve denetim kurulu üyelerinin iş, ev adresleri ve bütün ortakların T.C. numaraları, Kooperatiflerde; Yönetim kurulu üyeleri ve denetim kurulu üyelerinin iş, ev adresleri ve T.C. Numaralarının yazıldığı ilgili yazı (1 adet.)
  8. AL4 genel bilgi formu 1 adet
  9. Gündem gazetesi 1 adet (Resmi veya yerel bir gazetede yayınlandıysa)
  10. Yönetim kurulu tarafından alınmış gündem kararı noter onaylı 1 adet
  11. Genel kurul toplantısında hazır bulunmayanların yönetim kurulu üyeliklerine seçilmesi halinde bunların bu göreve aday olduklarını veya görevi kabul ettiklerini belirten beyan. 1 adet Noter onaylı. ( şeklinde tadil edilir

YUKARIDA İSTENİLEN EVRAKLARDAN BİRER ADET ODA SİCİL SERVİSİNE AYRICA VERİLECEKTİR.