Odamıza Yeni Kayıt Yaptıran İmalatçıların Dikkatine

Odamıza Yeni Kayıt Yaptıran İmalatçıların Dikkatine28 Temmuz 2011 Perşembe 12:00

Konya Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü’nün 15.06.2011 tarih ve 3215 saylı yazısı uyarınca odamıza yeni kayıt yaptıran ve imalat yapacak üyelerimizin fiilen imalata başladığı tarihten itibaren en geç bir ay içinde odamızdan kapasite raporu alarak sanayi ticaret il müdürlüğü’ne sanayi sicil belgesi için başvurmaları gerekmektedir. İmalata başladıktan sonra bir ay içinde bu işlemleri yaptırmayan imalatçılar için başvurularında sanayi ticaret il müdürlüğü ceza uygulayacaktır.