Odamız, MEDAŞ Hizmetlerine İlişkin Üyelerimizin Sorunlarının Çözümüne Yönelik Çalışma Başlatmıştır.07 Kasım 2012 Çarşamba 17:20

Odamız ve MEDAŞ işbirliği ile MEDAŞ Hizmetlerine ilişkin sorun beyan eden Oda Üyelerimizin sorunlarının çözümü amacıyla yeni bir çalışma başlatmıştır.

Bu çalışma ile Oda Üyelerimizin MEDAŞ hizmetlerine ilişkin her türlü soru ve sorunları Odamız aracılığı ile MEDAŞ’ a iletilerek sorunların çözümü için yardımcı olunacaktır.

İlgili kurum hakkında şikayetleri aşağıda belirtilen Odamız personeline iletebilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,